Χασιαλή Αγγελική

Γεννήθηκα το 1981 στην πόλη της Καρδίτσας. Αποφοίτησα απ’ το 1ο Λύκειο Ελευθερίου-Κορδελιού και κατοικώ μόνιμα στον Εύοσμο.

Αποφοίτησα απ’ το Ιταλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης το 2009. Μιλάω άπταιστα αγγλικά και ιταλικά. έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για τον τουρισμό, της ρωσικής και τουρκικής γλώσσας, στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Κατοικώ στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου 22 χρόνια. Εργάστηκα σε τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου μας, ως γραμματέας, επί σειρά ετών.

Τώρα εργάζομαι ως καθηγήτρια αγγλικών και είμαι γενική γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου-23ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Η ανάγκη μου για προσφορά προς το συνάνθρωπο, καθώς και η ανησυχία μου –ως νέα μητέρα– για την τρέχουσα κατάσταση του τόπου μας, με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο κοινοτικό διαμέρισμα του Ευόσμου, με το συνδυασμό του κυρίου Ιωάννη Καμαρινού «Ξεκινάμε απ’ την αρχή».

Με δημιουργική διάθεση και τη φρεσκάδα του νέου ανθρώπου, θα εργαστώ με στόχο την αναγέννηση και την αναβάθμιση του Δήμου μας!