Φράντζαλη Στέλλα

Γεννήθηκα στις Σέρρες το 1964· έκτοτε κατοικώ στον Εύοσμο και είμαι μητέρα του Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου, τελειόφοιτου φοιτητή του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Υπήρξα μαθήτρια του 1ου Δ.Σ., 1ου Γυμνασίου & Λυκείου Ευόσμου και αποφοίτησα από το 1ο ΤΕΛ Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα του Βοηθού Ιατρικών Εργαστηρίων.

Κατά τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων υπήρξα αθλήτρια στίβου (100μ.) στην ομάδα του ΠΑΟΚ με πανελλήνιες διακρίσεις τόσο με την ομάδα όσο και με τη συμμετοχή μου σε σχολικά πρωταθλήματα. Συγχρόνως ήμουν μέλος (7 χρόνια) στο τμήμα παραδοσιακών χορών του νεοσύστατου τότε Φιλοπρόοδου Μουσικού Συλλόγου Ευόσμου και μετέπειτα του Δήμου Ευόσμου.
Το 1982 πέτυχα την εισαγωγή μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ειδικότερα στο Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, έχοντας ενεργό δράση τόσο στο τμήμα όσο και στους φοιτητικούς συλλόγους.

Το 1986, μετά τη λήψη του πτυχίου μου, εργάσθηκα σε ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης (Κλινική Τατιάνα & Κλινική Αθανασιάδη).

Το 1988 διορίσθηκα ως μόνιμη υπάλληλος του ΓΠΝ Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο με την ειδικότητα της Μαίας και παρακολουθώντας σεμινάρια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλεξάνδρα (Τμήμα Ψυχοπροφυλακτικής ‐ Ανώδυνου Τοκετού) έλαβα την ειδίκευση της Μαίας-Ψυχοπροφυλάκτριας κατά μέθοδο Lamaze, αντικείμενο με το οποίο ασχολήθηκα τα επόμενα έτη.

Από το 1994 έως και το 1999 εργάσθηκα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης με αντικείμενα όπως: Υπηρεσία Έκδοσης Διαβατηρίων, Γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Νομάρχη, Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Έργων του Ν. Θεσσαλονίκης και Γραμματειακή Υποστήριξη στο Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Το 1999 κατόπιν κατατακτηρίων εξετάσεων πέτυχα την εισαγωγή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Δημόσια Διοίκηση του ΤΕΙ Σερρών, από το οποίο και απεφοίτησα το 2004.

Από το 1999 ήμουν μόνιμη υπάλληλος στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) με την ιδιότητα του εισηγητή στον έλεγχο προσλήψεων εποχικού προσωπικού ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), θέση από την οποία συνταξιοδοτήθηκα το 2015. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ετών έλαβα μέρος τόσο σε επιμορφωτικά σεμινάρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔ), όσο και σε θεματικά σεμινάρια και των δυο ειδικοτήτων μου.

Είμαι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Θεσσαλονίκης και μέλος της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. (εθελοντικής δράσης για τη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους») Παύλου Μελά ‐ Κορδελιού/Ευόσμου ‐ Θεσσαλονίκης.

Σήμερα είμαι μαθήτρια του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών της Β΄ τάξης Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου.