Σωτήρογλου Ζωίτσα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό «Ξεκινάμε από την αρχή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Καμαρινό.

«Ήμουν πάντοτε άνθρωπος του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τους συμπολίτες μου. Χαρακτηριστικά που ανεπτύχθησαν ακόμη περισσότερο λόγω της εργασίας μου, σε όλη μου τη ζωή, στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια σαν προϊσταμένη στο τμήμα της Αιμοδοσίας».

Ποια είναι η ΣΩΤΗΡΟΓΛΟΥ ΖΩΙΤΣΑ;

Συνταξιούχος νοσηλεύτρια ΤΕ με Μεταπτυχιακό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας στη Δημόσια Υγεία, παντρεμένη με τον Γεώργιο Δόντσιο, νοσηλευτή, και μητέρα τριών αγοριών.

Εργάστηκε στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 27 χρόνια και τα τελευταία τέσσερα ως προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας.

Διετέλεσε εκλεγμένη γραμματέας και ταμίας στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου/17ου Δημοτικού Σχολείου και 3ου Γυμνασίου, εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και του Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσηλευτών, εκλεγμένο μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Θεαγενείου Νοσοκομείου και την τελευταία περίοδο ως Αντιπρόεδρος, επίσημη διορισμένη αντιπρόσωπος της Περιφέρειας στο Άσυλο του Παιδιού επί τρία χρόνια, μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη» και τα τελευταία δύο χρόνια μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δήμου μας «Γαϊτάνι».