Σκορδαλού Αναστασία

Ονομάζομαι Αναστασία Βογιατζή Σκορδαλού. Γεννημένη το 1964 στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη από πατέρα Χαρμανκιώτη, τον Γεράσιμο και μητέρα Κορδελιώτισσα, την Ευγενία, με καταγωγή από Πόντο και Σμύρνη οι παππούδες μου, πρόσφυγες του 1922, καταλαβαίνετε πως από μικρή άκουσα και έμαθα για τις ρίζες μου, με τα ήθη και τα έθιμά τους!
Τελείωσα το Οικονομικό Γυμνάσιο και στη συνέχεια πήρα το πτυχίο του Βοηθού Φαρμακοποιού. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τον τομέα του Τουρισμού.
Είμαι παντρεμένη με τον Σκορδαλό Παναγιώτη, έχουμε αποκτήσει 2 κόρες την Ουρανία και την Ευγενία καθώς και έναν εγγονό, τον Γιάννη.
Ασχολήθηκα με τα κοινά, επί μια εικοσαετία στο Σύλλογο Σμυρναίων Μικρασιατών «Η Αγία Φωτεινή», συμμετέχοντας στο Δ.Σ αρχικά ως μέλος και έπειτα ως πρόεδρος. Είμαι μέλος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Η εικόνα του τόπου που μεγάλωσα εγώ και τα παιδιά μου την τελευταία πενταετία με θλίβει και με εξοργίζει. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Καμαρινού, έναν άνθρωπο με γνώση και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γι αυτό και τον ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.
Συμμετέχω ως υποψήφια σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ελευθερίου-Κορδελιού με σκοπό να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για μια Τοπική Κοινότητα καθαρή, φωτισμένη, με παιδικές χαρές, πράσινο, χωρίς δυσοσμία, με χώρους στάθμευσης, με τη λειτουργία του Πολιτιστικού Στολιδιού επί της Μοναστηρίου και με όσα προβλήματα ακόμα έχουμε ως δήμος.
Ελπίζω και εύχομαι με τη δική σας στήριξη να μπορέσω να υλοποιήσω τα όνειρά μας για μια καλύτερη και ανθρώπινη καθημερινότητα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.