Σεβρή Παναγιώτα

Η Σεβρή Παναγιώτα του Θωμά γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ζει στον Εύοσμο 11 χρόνια και είναι σύζυγος του Λουκοβίτη Χρήστου, ο οποίος κατέχει τον βαθμό του Πυρονόμου στο Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και είναι μόνιμος κάτοικος Εύοσμου από το 1976. Μαζί έχουν δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 9 ετών.

Το 1999 αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Σταυρούπολης με το 1ο πτυχίο ως Σχεδιάστρια Δομικών Έργων. Μετά το λύκειο το έτος 2001 απέκτησε κρατική πιστοποίηση σπουδάζοντας στο τμήμα Σχεδιαστής Μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή στο ΙΕΚ Πυθαγόρας και ειδικεύτηκε στη σχεδίαση δόμησης και αρχιτεκτονικής μέσω συστημάτων Η/Υ. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τεχνικού διακόσμησης βιτρίνας, αλλά και γραμματειακής υποστήριξης, καθώς και αρχειοθέτησης και οργάνωσης γραφείου.

Συμμετείχε σε δημόσιους κρατικούς διαγωνισμούς ελεύθερου σχεδίου με θέματα που αφορούσαν τα μνημεία της Θεσσαλονίκης και συμμετείχε επάξια στον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης ως βοηθός αρχαιολόγου τον Απρίλιο του 1999.

Η κύρια εργασία της υπήρξε ως στέλεχος του τεχνικού γραφείου «Κουλουκούρης και Σία Ο.Ε.» και συγκεκριμένα ως σχεδιάστρια αρχιτεκτονικής μελέτης. Παράλληλα συνεργάστηκε με την «Αθωνική Τεχνική» και αλλά τεχνικά γραφεία σε δημόσιους διαγωνισμούς, για την περάτωση και υλοποίηση δημοσίων έργων.

Επί 4 συναπτά έτη στον ελεύθερο χρόνο της διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Νηπιαγωγείου Εύοσμου, παρακολουθώντας παράλληλα τμήμα διαπαιδαγώγησης από παιδοψυχολόγο εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου. Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται με την ιδιότητα του Advance Leader στην εταιρία «AVON Cosmetics».

Της αρέσει να προσφέρει, γι’ αυτό και επέλεξε να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες της. Αγαπάει τη ζωγραφική, την τέχνη, τη μουσική και την τεχνολογία.