Ραπασάνη Κατίνα (Κατερίνα)

  • Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης
  • Μεταπτυχιακό της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κωστάντζας
  • Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας
  • Υποψήφια Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κωστάντζας.
  • Μιλάω αγγλικά, βουλγάρικα.

Έχω μια υπέροχη οικογένεια. Είμαι παντρεμένη με τον Διαμαντή Τσαγκαρλή εδώ και 29 χρόνια και έχω δύο παλικάρια. Ο Χρήστος, 28 ετών, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ και ο Βαγγέλης είναι 25 και είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είμαι Διευθύντρια στο 8ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου από το 2017.

Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για 7 χρόνια.

Εκπαιδευτικός ενεργή εδώ κα 26 χρόνια.

Υπήρξα πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για 9 χρόνια.

Υπήρξα εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ευόσμου «Αριστοτέλης» για 4 χρόνια.

Κινούμαι σ’ έναν χώρο φωτεινό! Τα χαμόγελα και οι φωνές των μικρών παιδιών έρχονται να στολίσουν την καθημερινότητά μου… να μου θυμίσουν πως υπάρχει ελπίδα… πως το αύριο είναι υπόθεση όλων μας… πως οφείλουμε το μέλλον στα παιδιά μας.

Κοιτάζοντας γύρω μου σκέφτομαι πως πρέπει να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση της εικόνας του τόπου μου.

Αγαπώ τον τόπο μου.
Αγαπώ την ιστορία του.
Αγαπώ τους ανθρώπους του.

Πιστεύω πως μας αξίζει ένα διαφορετικό αύριο.

Ένα Αύριο, συνώνυμο της προόδου, της δημιουργικότητας, της ανάπτυξης. Που βάζει πάνω απ’ όλα πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά που θα μας θυμίσουν πως «είμαστε εις το “εμείς” και όχι εις το “εγώ”»…

Να αγωνιστούμε για τη δική μας Ιθάκη χτίζοντας γέφυρες με το διαφορετικό, με το καινούριο που δεν ξεχνά ό,τι το γέννησε, που σέβεται το παρελθόν του και το αναδεικνύει στο παρόν.

Ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας… να παλέψουμε μαζί… Να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Επιθυμώ, ονειρεύομαι, ελπίζω και θα εργαστώ σκληρά προκειμένου ο Δήμος μας να γίνει πρωτοπόρος σε δράσεις, προγράμματα και έργα που θα τον αναδείξουν ως κορυφαίο Δήμο.

Ένας πράσινος δήμος, ένας ανθρώπινος δήμος με πεζοδρόμια, πάρκα, σχολεία, χώρους για αθλοπαιδιές. Ένας δήμος που ξέρει και μπορεί να προχωρά στους ρυθμούς της τεχνολογίας, που ξέρει και μπορεί να ακούει τον πολίτη του, που τολμά να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.