Παπαβραμίδης Πολυχρόνης (Χρόνης)

Γεννήθηκα, ανδρώθηκα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ως πολιτικός μηχανικός, στο Ελευθέριο και στο Κορδελιό, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα.
Μαζί με μένα, όμως, μεγάλωσαν και τα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων, που αφορούν το περιβάλλον, την κυκλοφορία, τη σχολική στέγη κτλ. Λύση σε αυτού του είδους τα προβλήματα μπορεί και πρέπει να δώσει η κεντρική διοίκηση του δήμου.
Αρκεί να θέλει και να μπορεί.
Με αφετηρία, λοιπόν, το «θέλω» και το «μπορώ», εκδήλωσα τις αυτοδιοικητικές μου ανησυχίες από το 1993-94 στο πλάι του Στ. Λαφαζανίδη.
Από το 1999 έως το 2010 υπηρέτησα τον τόπο μου, από ποικίλες θέσεις. Ενδεικτικά αναφέρω αυτές του αντιδημάρχου Τεχνικών, Διοικητικού και Παιδείας, του προέδρου του Δ.Σ., καθώς και του γ.γ. του δήμου Ελευθερίου – Κορδελιού.
Το 2010, με την ενοποίηση των δήμων Ελευθερίου – Κορδελιού και Ευόσμου, εκλέχθηκα ξανά δημοτικός σύμβουλος και υπηρέτησα, όντας στη διοίκηση, το διευρυμένο δήμο από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, μέσα από όλα αυτά που σας προανέφερα, ότι διαφαίνεται το συνεχές ενδιαφέρον μου και η συνεχής ενασχόλησης μου με τα του δήμου. Δεύτερον, διαφαίνεται η εμπειρία και γνώση στη διαχείριση προβλημάτων, που προέκυψε από την πολυετή τριβή με αυτά.
Στη δεδομένη χρονική στιγμή, αφουγκραζόμενος τους δημότες και τους πολίτες που τόσα χρόνια με στηρίζουν με την ψήφο τους και βλέποντας ότι η νυν διοίκηση δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των καιρών και όσων την ψήφισαν, αποφάσισα να δηλώσω την υποψηφιότητά μου, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις μου, στο πλευρό του Γιάννη Καμαρινού.