Παλλάκας Χαράλαμπος

Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στο Δήμο μας. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Σαπουτζή, νηπιαγωγό στο επάγγελμα, και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Εκπλήρωσα τον πενταετή κύκλο σπουδών μου στην Πολυτεχνική Σχολή – Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών – του Α.Π.Θ., όπου επέλεξα να ειδικευτώ στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υδάτων. Εκπόνησα τη διπλωματική μου εργασία με τίτλο «Λίμνη Κορώνεια και έργα αποκατάστασης». Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος πτυχίων υπολογιστών ECDL, ενώ έχω και καλή γνώση προγραμμάτων AutoCAD, 3DMAX, ABAQUS, SAP2000.

Έχω συμμετοχή σε μελέτες των Ιερών Ναών Κυρίλλου και Μεθοδίου (Εύοσμος), Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου (Ευκαρπία), Αγίων Πάντων (Κιλκίς), Αγίου Τρύφωνος (Άγιον Όρος), Χιλανδαρίου (Άγιον Όρος), Άγιου Πρόδρομου (Σέρρες), αφιλοκερδώς.

Απέκτησα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και έχω εργαστεί σε τεχνικό γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες στη σύνταξη αρχιτεκτονικών μελετών και μελετών θερμομόνωσης, την αναθεώρηση αδειών και τη διενέργεια αποτυπώσεων. Είχα ιδιόκτητο Τεχνικό Γραφείο τα προηγούμενα χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, όπου είμαι γενικός υπεύθυνος για τη συντήρηση των κτιριακών δομών του νοσοκομείου. Γνωρίζω άπταιστα γερμανικά και ήμουν μέλος της Εθνικής Ελλάδος για χρόνια στο άθλημα του Tae-kwon-do με διακρίσεις σε Ευρώπη και Βαλκάνια.

Όραμά μου είναι η αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και η επίλυση χρόνιων προβλημάτων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου. Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προκειμένου ο Δήμος μας να βελτιώσει τις υποδομές του και τις υπηρεσίες του προς όφελος των κατοίκων του.