Νυδρέος-Σακουέλος Παναγιώτης

Γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 1985 και κατοικεί στον Εύοσμο. Είναι διπλωματούχος περιβαλλοντολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στη Χωρική Ανάλυση και κάτοχος μελετητικού πτυχίου.

Έχει εργαστεί ως διαχειριστής σε ετερόρρυθμη εταιρία, περιβαλλοντολόγος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και σε εταιρία ανακύκλωσης. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον όμιλο πετρελαιοειδών Shell.

Είναι πιστοποιημένος χρήστης ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικού σχεδίασης CAD και εμπορικής διαχείρισης ERP. Επίσης, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα project management, product design και μελέτης-κατασκευής Μονάδων Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων.

Από το 2015 προσφέρει τις υπηρεσίες του ως εθελοντής στη διοργάνωση του διεθνούς μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται οι εικαστικές τέχνες, το θέατρο, η κηπουρική, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, το interior design και τα ταξίδια. Ξεχωριστή είναι η αγάπη του για τη θάλασσα, που τον οδήγησε στην απόκτηση άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους.

Έναυσμα για τη συμμέτοχη του στο συνδυασμό «Ξεκινάμε από την αρχή» ήταν η μεγάλη πίστη που τρέφει στο πρόσωπο του Ιωάννη Καμαρινού, η ισχυρή θέληση και το όραμά του, καθώς και η αξιόλογη ομάδα των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτόν.