Μουρατίδης Αχιλλέας

Γεννημένος στις 16/11/1961 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο και το τμήμα Τεχνολόγων Μηχανολόγων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Απέκτησε δύο κόρες, που μένουν μόνιμα και εργάζονται στο Μόναχο της Δυτικής Γερμανίας.
Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά ως παράγοντας ποδοσφαίρου και επίτροπος σε ιερό ναό. Το 2011 συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές, όπου εξελέγη πρώτος στην παράταξή του στο δημοτικό διαμέρισμα του Ευόσμου, όπως και στις εκλογές του 2014. Ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου για ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών και Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για λίγους μήνες.
Το ενδιαφέρον του για τους δημότες και το πάθος του για τη βελτίωση των προβλημάτων και την πρόοδο του δήμου αποτελούν την κινητήρια δύναμη για συνεχή προσπάθεια. Με κύρια χαρακτηριστικά του την ευθυκρισία, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια προσέφερε στον δήμο και ήταν και είναι πάντα πρόθυμος να ακούσει και να βοηθήσει στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους συνδημότες του.