Μαυρουδάκης Ιωάννης

Γεννήθηκα στο Κορδελιό το 1973 και κατοικώ μόνιμα στην πόλη μας. Τελειώνοντας το 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού, εργάστηκα ως τεχνίτης επιπλοποιός στον χώρο κατασκευής επίπλων της επιχείρησης κατασκευής-εμπορίας επίπλων ΡΥΘΜΟΣ και αργότερα ειδικεύτηκα στον τομέα πώλησης (λιανικής-χονδρικής) των επίπλων. Από το 2002 μέχρι σήμερα συνεχίζοντας τη λειτουργία της επιχείρησης ασκώ τη διοίκηση και διαχείριση αυτής.

Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Ιωάννη Καμαρινό στον συνδυασμό ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τον Δήμο μας σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο Δήμος μας να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια τη θέση που του αρμόζει.

Αυτό που μας ενώνει δεν είναι το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας· γι’ αυτό σας καλώ να έρθετε μαζί μας να αλλάξουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τόπος μας και να ξεκινήσουμε από την αρχή!