Λαζαρίδης Κωνσταντίνος

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του υποψήφιου δημάρχου Ιωάννη Καμαρινού για το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος βάζοντας κόκκινη γραμμή σε όλα τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν τον Δήμο μας και θέτοντας νέες βάσεις ώστε να κάνουμε πράξη το «Ξεκινάμε από την Αρχή».

Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης γεννήθηκε το 1973 στη Νάουσα Ημαθίας.

Το 1988 σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στον Εύοσμο για να συνεχίσει τη φοίτησή του στο 2ο γενικό Λύκειο Ευόσμου, από όπου και αποφοίτησε, αλλά και να συνεχίσει την ερασιτεχνική αθλητική του πορεία στην καλαθοσφαίριση στην τοπική ομάδα του Αίαντα.

Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ. στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών απ’ όπου κι αποφοίτησε το 1999.

Στη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός του μηχανικού επέβλεψε οικοδομικά έργα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη.

Με το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε εργασία σε τεχνικό γραφείο μέχρι το 2004, οπότε και άνοιξε το δικό του γραφείο στον Εύοσμο με αντικείμενο τη μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών οικοδομικών και τεχνικών έργων έως και σήμερα.

Έχει συνεργαστεί με τον Δήμο Ευόσμου στη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών με συμβάσεις εργασίας και έργου, με την πρώην Αγροτική τράπεζα ATEbank ως εκτιμητής ακινήτων, καθώς επίσης και με μονή της Αθωνικής πολιτείας συντελώντας στην προώθηση του έργου που επιτελείται για την ανάδειξη και διατήρηση της θρησκευτικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Έχει στελεχώσει ως μέλος εταιρείες δημοσίων έργων και σήμερα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού ως μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και με τις ιδιότητες του τεχνικού συμβούλου, του ενεργειακού επιθεωρητή και του ελεγκτή δόμησης.

Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών και κατά το παρελθόν συμμετείχε στο ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου.