Κωνσταντοπούλου-Φωτιάδου Παναγιώτα

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Το έτος 2000 εγκαταστάθηκα μόνιμα στο Δήμο Ευόσμου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου μου, ο οποίος υπηρετεί ως αξιωματικός στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 29 και 26 ετών. Απόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοχος ECDL. Το 2004 εξελέγην πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ευόσμου και το 2005 αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Ευόσμου.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, ψυχολογίας, διατροφολογίας και marketing. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον χώρο της Υγείας και Ευεξίας.

Στην πόλη μας ενεργοποιούμαι ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος, με κύριο σκοπό την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της νεολαίας μας. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του κύριου Ιωάννη Σ. Καμαρινού για ένα νέο ξεκίνημα, με νέους ανθρώπους, καθώς διαθέτει τόσο την γνώση όσο και την επιθυμία για απαραίτητες ριζικές αλλαγές. Όλα ξεκινούν από το μυαλό μας και τη θέλησή μας να κάνουμε το όραμα πράξη.