Κυριακίδης Παύλος

Γεννήθηκα και ζω στον Εύοσμο και θέλω να δω τον τόπο μου πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Είμαι ο τρίτος υιός του Αναστασίου και της Ευριδίκης και είμαι παντρεμένος με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Ναταλία Κολοκοτρώνη, με την οποία έχουμε αποκτήσει την κόρη μου Ηλέκτρα-Ευριδίκη.

Είμαι διπλωματούχος αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός του ΑΠΘ και έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Μεταφορές. Έχω εργαστεί σε πληθώρα μελετών τοπογραφίας, υδραυλικών και συγκοινωνιακών έργων και μελετών γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών, σε δημόσιο κατά κύριο λόγο αλλά και ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδος.

Στις δύο προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχαν την τιμή να εκπροσωπήσω τους συνδημότες μου ως Τοπικός Σύμβουλος της κοινότητας Ευόσμου, έχοντας παραιτηθεί από την τελευταία θητεία πριν από ένα χρόνο λόγω της αδράνειας της διοίκησης.

Πιστεύω στις δικές μου δυνάμεις και στην ομάδα του Ιωάννη Καμαρινού για μια νέα αρχή για το Δήμο που σε όλους μας αξίζει. Όραμα μου αποτελεί ο σχεδιασμός και προγραμματισμός μεγάλων έργων που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Δήμος μας, αλλάζοντας την εικόνα και τη δυναμική που μέχρι σήμερα παρουσιάζει.