Κοντσίδης Αντώνης

Γεννήθηκα στον Εύοσμο το 1958 και έκτοτε κατοικώ στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης. Έχω δύο παιδιά, τη Σοφία και τον Νίκο, τα οποία κι αυτά με τη σειρά τους επέλεξαν να κατοικούν με τις οικογένειές τους στον Εύοσμο.

Έχω σπουδάσει ασυρματιστής εμπορικού ναυτικού και εδώ και πολλά χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα ενεργειακός σύμβουλος στην εταιρία Ζενίθ.

Από νεαρή ηλικία συμμετείχα σε αθλητικούς συλλόγους, σε πολιτιστικούς συλλόγους και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Διετέλεσα διαιτητής ποδοσφαίρου και μπάσκετ και μετέπειτα πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.
Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσα αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής στον δήμο Ευόσμου. Από την περίοδο 2010 έως και σήμερα είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής ολοκληρώθηκε το Κέντρο Υγείας Ευόσμου και δόθηκε στη διάθεση των δημοτών.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι τρόπος ζωής, γιατί μέλημά μου είναι να προσφέρω στον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα.