Καρυοφύλλη Στέλλα

Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου έζησε τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της. Κατάγεται από τον Άσπρο του Νομού Κιλκίς, όπου έμεινε ως 18 ετών.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο επιτυχούσα στις πανελλήνιες εξετάσεις, συνεχίζοντας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας. Παράλληλα με τη σχολή, εργάστηκε στον τομέα της προώθησης προϊόντων και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην αγγλική γλώσσα. Επίσης, απασχολήθηκε για τέσσερα χρόνια σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών παραδίδοντας μαθήματα αγγλικών.

Αργότερα, πτυχιούχος νοσηλευτικής, εισήχθη στον τομέα της υγείας, αποκτώντας πολυετή εμπειρία σε αρκετά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, εργάστηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου, στην καρδιοχειρουργική κλινική και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Κλινική Κυανούς Σταυρός ‐ Euromedica.

Έπειτα, διορίστηκε σε οργανική θέση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, παρέχοντας υπηρεσίες τα τελευταία 15 έτη στη θωρακοκαρδιοχειρουργική, στην καρδιολογική και στη Β΄ χειρουργική κλινική. Ταυτόχρονα, όλα τα χρόνια ήταν υπεύθυνη εκπαίδευσης νεοδιοριζομένων και σπουδαστών νοσηλευτικής του Νοσοκομείου.

Τον τελευταίο χρόνο μεταπήδησε στον κλάδο της εκπαίδευσης, αποκτώντας παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου στην Κρήτη. Σήμερα, εργάζεται ως σχολική νοσηλεύτρια σε δημοτικό σχολείο στον Εύοσμο.

Είναι έγγαμη και τα τελευταία 22 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Ευόσμου.

Προσωπικά της ενδιαφέροντα είναι η ενασχόληση με τη γυμναστική, η παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και η διοργάνωση ταξιδιών-εκδρομών. Τέλος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική της ανάπτυξη μέσω διαρκούς ενημέρωσης για τον κλάδο της υγείας και της εκπαίδευσης.