Ηλιάδης Ευάγγελος

Ονομάζομαι Ηλιάδης Ευάγγελος του Ιωάννη και της Άννας γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1979 και μεγάλωσα στον Εύοσμο. Είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Κλημασδά (βρεφονηπιοκόμος) και έχουμε έναν γιο τον μικρό Γιαννάκη που μαζί με τον μικρότερο αδερφό μου τον Ματθαίο είναι κάτι περισσότερο από οικογένεια μου είναι όλη μου η ζωή. Σε αυτούς που ανέφερα ,στους γονείς μου και στην αδερφή μου την Μαρία χρωστάω όλα ότι έχω καταφέρει έως τώρα.
Έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και για 20 έτη είχα δικό μου ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Πλέον είμαι υπεύθυνος σε γνωστό καφέ μπαρ μεζεδοπωλείο της περιοχής. Η μεγάλη μου αγάπη είναι το μπάσκετ και πως να μην είναι άλλωστε αφού η γενιά μου και εγώ μεγαλώσαμε βλέποντας τον τεράστιο Νίκο Γκάλη να μεσουρανεί. Το μπάσκετ το υπηρετώ από 10 χρονών έχοντας περάσει απ’ο όλα τα πόστα σαν παίχτης στην Α.Ε Ευόσμου αρχικά μετέπειτα στην Δόξα Ελπίδος Ευόσμου (Νυν ΔΕΚΑ) σαν παίχτης προπονητής και πρόεδρος. Πλέον είμαι γενικός αρχηγός στην ομάδα του Ολύμπου Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου με τον οποίο φέτος κατακτήσαμε την άνοδο στην Α Εκασθ.
Ασχολήθηκα πρώτη φορά με τα κοινά του Δήμου μας στις εκλογές του 2014 όπου η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας με έφεραν πρώτο σε σταυρούς στην κοινότητα του Ευόσμου και στην θέση του προέδρου της κοινότητας την οποία διατηρώ μέχρι σήμερα. Τόσο εγώ όσο και τα μέλη του συμβουλίου προσπαθήσαμε για το καλύτερο, το αποτέλεσμα φυσικά είναι στην δικιά σας κρίση.
Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να συμπορευτώ με τον κ. Ιωάννη Καμαρινό με τον οποίο εκτός από την φιλία που μας συνδέει χρόνια έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων και κοινό όραμα για τον Δήμο που κατοικούμε. Για αυτό θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου με βασικό στόχο την δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας.