Ζάχαρης Χρήστος

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η συμμετοχή μου για ακόμα μια φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού, καθώς και της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δρώμενα και στην παιδεία.

Ο Δήμος αλλάζει συνεχώς, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την τοπική αυτοδιοίκηση. Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευθούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για ζωή, μα πάνω από όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι μαζί συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει όραμα την αναγέννηση του δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στο δημόσιο βίο.

Αλλά σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, γιατί είναι οι αξίες που με αυτές τις αρχές μεγαλώσαμε για αυτόν τον τόπο.

Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας τη νικηφόρα παράταξη «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ». Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του δήμου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου κ. Ιωάννη Καμαρινό, ο οποίος έδειξε ότι έχει γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, που επί χρόνια τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

ΖΑΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος