Ευθυμιάδης Ευθύμιος

Γεννήθηκα στο Ελευθέριο (Χαρμάνκιοϊ) Θεσσαλονίκης το έτος 1949 όπου διαμένω και το αγαπώ όπως κι εσείς.

Το 1968 κατετάγην στη χωροφυλακή ως δόκιμος χωροφύλακας στη σχολή χωροφυλακής Ρόδου.

Από το Νοέμβριο του 1968 υπηρέτησα στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης μέχρι και τον Αύγουστο του 1973, οπότε και εισήλθα στη σχολή υπαξιωματικών χωροφυλακής ως υπενωμοτάρχης.

Υπηρέτησα στην ΑΔΧΝ Αιγαίου (Μυτιλήνη, Λέσβος) και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής-Καβάλας ως διευθυντής διάφορων υπηρεσιών.

Το έτος 1988 εισήλθα στη σχολή υπαστυνόμων Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα και έκτοτε υπηρέτησα στη Θεσσαλονίκη στο Θ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης ως διευθυντής από το 1990 ως το 1995.

Από το 1995 έως το 2002 στο Α.Τ. Δενδροποτάμου ως υποδιευθυντής ‐ προϊστάμενος Τ.Α. Ασφαλείας, ως διευθυντής Α.Τ. Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης από το 2002 έως το 2004 και διευθυντής στην υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος όπου και αποστρατεύτηκα με το βαθμό του ταξιάρχου και συνταξιοδοτήθηκα.

Από το 1979 έως και το 2003 ήμουν συνεχώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟ Ελευθεριακού ως γ. γραμματέας ‐ ταμίας ‐ αντιπρόεδρος, και όπου σήμερα διατελώ πρόεδρος.

Το έτος 1993 ανέλαβα την προεδρία μέχρι και το 2003, για μια ολόκληρη δεκαετία και από το 2014 έως σήμερα διετέλεσα αντιδήμαρχος Πρασίνου ‐ Περιβάλλοντος – Καθαριότητας.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη το γένος Μουμιάδου Ιωάννη εδώ και 44 χρόνια.

Πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ, αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔΕΚ (Δημοτικής Επιχείρησης), σύμβουλος στον σύνδεσμο ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, διατελώ πρόεδρος δικαστικής επιτροπής Δήμου Ελευθέριου Κορδελιού, σύμβουλος στο 8ο δημοτικό σχολείο και στο γυμνάσιο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΜΕΑ (ατόμων με ειδικές ανάγκες), μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελευθέριου Κορδελιού – Ευόσμου, μέλος της επιτροπής Κοινωνικού Συντελεστή.