Δάλλας Νικηφόρος

Γεννήθηκα το έτος 1948 και ζω στον Εύοσμο από το 1965. Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Διαμαντίδου (Βούλα), καθηγήτρια στο Α΄Τ.Ε.Ε Ευόσμου. Έχω δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο, πολιτικό μηχανικό και τον Ιάκωβο, πτυχιούχο πληροφορικής του Α.Π.Θ.
Σπούδασα μηχανικός στη Θεσσαλονίκη και αρχικά εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1973 ήμουν καθηγητής στο Α΄ Τ.Ε.Ε Σταυρούπολης. Παράλληλα ως πολ. μηχανικός ασχολούμαι με μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων.
• Αντιδήμαρχος Δήμου Εύοσμου Ν. Θεσσαλονίκης στον τομέα των Τεχνικών Έργων και Τεχνικών Υπηρεσιών (1998-2006)
• Μέλος Πολιτιστικών-Μορφωτικών Συλλόγων του Δήμου Εύοσμου
• Μέλος Νομαρχιακού Συμβουλίου Τεχνικών Έργων Νομού Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ
• Μέλος Περιφερειακού Συμβουλίου Τεχνικών έργων ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ
• Συμμετοχή στο «Συνέδριο για τον Νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης» Υπουργείο Εσωτερικών
• Συμμετοχή σε συνέδρια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.)
Ζώντας στον Εύοσμο 55 χρόνια παρακολουθώ από κοντά τη γοργή εξέλιξη του Δήμου μας. Συμμετείχα ενεργά στο Δήμο μας ως Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας και Τεχνικών Έργων. Χρησιμοποιώντας συγχρόνως τις γνώσεις του Μηχανικού και του Εκπαιδευτικού ασχολήθηκα με σοβαρότητα, ευαισθησία και ευθύνη με τα προβλήματα όλων των Συνδημοτών. Η προσπάθεια να κατανοήσω τα προβλήματα του Δήμου μας και να συνεργαστώ με τους Δημότες μας ώστε να βρεθεί η δυνατή λύση ήταν μεγάλη και νομίζω ότι ανταποκρίθηκα.
Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας στις Δημοτικές Εκλογές του 1998,του 2002,του 2006 όπου εκλέχθηκα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Ζητώ από εσάς ξανά την εμπιστοσύνη σας στις Εκλογές της 26ης Μαΐου, ώστε με την επανεκλογή μου να συνεχίσω τον αγώνα μου πιο δυναμικά και να ασχοληθώ με τα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, τους Δημότες, τα παιδιά μας.
Ο νέος δήμος Κορδελιού-Ευόσμου είναι η νέα μεγάλη πόλη της Ελλάδος και χρειάζεται ικανούς και έμπειρους ανθρώπους για να συνεχίσουν το μεγάλο έργο. Να γίνει πράξη το όραμα μας. Να γίνει ο νέος Δήμος μας πιο ανθρώπινος και πιο φιλικός στους συνδημότες μας.