Γραικού Μακεδονία

Γεννήθηκα το 1993 και μεγάλωσα στο Δήμο μας, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα.

Αποφοίτησα στα τέσσερα χρόνια από το Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ. Είμαι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ΑΠΘ με τίτλο «Δίκαιο και Μηχανική της Ενέργειας».

Αρίστευσα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δικηγόρων Β΄ Εξαμήνου 2017 για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος πετυχαίνοντας τη 2η καλύτερη βαθμολογία στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζω άπταιστα αγγλικά και προσέφερα εθελοντική εργασία στον αρχιτεκτονικό θεσμό «Open House Thessaloniki» επί τρία συναπτά έτη.

Όραμά μου για το Δήμο μας είναι ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξή του μέσα από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου και την απομάκρυνση από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτές τις εκλογές ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, προκειμένου ο Δήμος μας να ξεκινήσει από την αρχή, να λειτουργήσει με νέες και καινοτόμες ιδέες που θα αλλάξουν καθοριστικά τη φυσιογνωμία του και να διεκδικήσει επιτέλους τη θέση που του αξίζει.