Βεζύρης Χρήστος

Ονομάζομαι Χρήστος Βεζύρης και γεννήθηκα το 1988 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η οικογένειά μου κατάγεται από την Κατερίνη και τους Ευζώνους του Κιλκίς. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οχημάτων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης του συνεργείου «Peugeot-Citroën Βεζύρης», γνωστής στον τόπο οικογενειακής επιχείρησης εδώ και αρκετές πλέον δεκαετίες. Ταυτόχρονα εκτελώ χρέη εκπαιδευτικού σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα με το μηχανοκίνητο αθλητισμό (ράλλυ & καρτ) καθώς και το μπάσκετ, μιας και πάντα με κέρδιζε η ομαδικότητα. Επίσης, λατρεύω τους παραδοσιακούς χορούς, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, καθώς συμμετέχω ενεργά τα τελευταία 19 χρόνια σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Η αφοσίωση και η αγάπη μου για το Δήμο με ώθησαν ώστε να ασχοληθώ και εμπράκτως με τα κοινά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014, όταν και εκλέχθηκα τοπικός σύμβουλος, καθήκον το οποίο άσκησα εκφράζοντας τη γνώμη των συμπολιτών μου και τιμώντας τους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, θέτω την υποψηφιότητά μου πλάι στον κ. Καμαρινό, έχοντας ως όραμα και αδιαπραγμάτευτο στόχο το να συμβάλω με κάθε μέσο στη συνδιαμόρφωση ενός Δήμου αντάξιου των προσδοκιών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.