Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός και τα στελέχη του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή» πραγματοποίησαν χθες κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Στην ομιλία του ο κ. Καμαρινός αναφέρθηκε στους κύριους άξονες που βασίζεται το πρόγραμμα του συνδυασμού και τόνισε την άμεση και επιτακτική ανάγκη υλοποίησης τους.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής άξονες που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα και όραμα του κ. Καμαρινού για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου:

  1. η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας (ανάπλαση δρόμων και πεζοδρομίων, καθαριότητα, χώροι πρασίνου, υπηρεσίες για τα αδέσποτα)
  2. η διοίκηση του δήμου( καταγραφή και αξιολόγηση υπηρεσιών ,κτιρίων και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού)
  3. περιουσία του δήμου (καταγραφή και αξιοποίηση κτιρίων και υποδομών)
  4. πηγές χρηματοδότησης και ανάπτυξης της οικονομίας
  5. κοινωνική πολιτική (παιδικοί σταθμοί ,συνεργασία με το κοινωνικό έργο εκκλησίας ,στήριξη εθελοντικών οργανώσεων ,ενίσχυση κοινωνικού φαρμακείου, μείωση δημοτικών τελών για τις ευπαθείς ομάδες)
  6. εξωστρέφεια και άνοιγμα προς τον πολιτισμό και των αθλητισμό καθώς και στήριξη των τοπικών συλλόγων και της εκκλησίας
  7. ανάπτυξη της περιφερειακής ζώνης (αξιοποίηση στρατοπέδων και δομών)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Εύοσμου αναφέρθηκε και στο έντονο πρόβλημα της δυσοσμίας που ταλανίζει την περιοχή και δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία προς όλους τους κατοίκους.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή και να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο και τον τυχερό της ημέρας που ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ευόσμου κ. Ιωάννης Ραπτίδης.