Τον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Ιωάννη Καμαρινό επισκέφθηκαν ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ Θεόδωρος Χατζής και το μέλος δ.σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Καλευράς.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν προβλήματα που απασχολούν τα σώματα ασφαλείας όπως η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού καθώς και η αναδιάρθρωση υπηρεσιών. Οι κ.κ. Χατζής και Καλευράς εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το ενδιαφέρον του κ. Καμαρινού  για τα προβλήματα του κλάδου.

Ο κ. Καμαρινός από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στο δήμο προκειμένου να ενισχυθεί η αίσθηση ασφάλειας των κατοίκων σε ολόκληρο τον δήμο.

«Η ασφάλεια των δημοτών μας και η εξάλειψη φαινομένων παραβατικότητας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την παράταξή μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα θέματα που έθεσαν οι αστυνομικοί. Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε αρωγοί στα προβλήματα των εργαζομένων αστυνομικών και θα τους υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι οι δημότες μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς».