Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού- Ευόσμου πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή» Ιωάννης Καμαρινός συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού.

Στην έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων της παράταξης με φορείς και οργανισμούς της περιοχής ο κ. Καμαρινός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον αναπληρωτή διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου, υπαστυνόμο β’ Σωτήριο Φωτεινήτσογλου για θέματα που αφορούν την ασφάλεια και προστασία των πολιτών καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛΑΣ στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού και περιπολικών, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αστυνόμευση αλλά και την εξυπηρέτηση κατοίκων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο κ. Φωτεινήτσογλου αναφερόμενος στις κτιριακές εγκαταστάσεις τόνισε πως είναι ακατάλληλες και για τους εργαζόμενους αλλά και για τους πολίτες που προσέρχονται για να εξυπηρετηθούν καθημερινά και υπογράμμισε την ανάγκη εύρεσης κατάλληλου χώρου και μεταφοράς του γραφείου ταυτοτήτων σε άλλο κτίριο.

Ο κ. Καμαρινός αφού ευχαρίστησε τον κ. Φωτεινήτσογλου για την ενημέρωση δήλωσε: «Η ασφάλεια των συνδημοτών μας αποτελεί θέμα υψηλής προτεραιότητας. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα στην περιοχή έχει δημιουργήσει αίσθημα φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες. Μπορεί το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος του δήμου μας να καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες, όμως η αλήθεια είναι ότι υπολειτουργεί καθώς διαθέτει ελάχιστο προσωπικό και μόλις ένα περιπολικό. Ως αυριανή διοίκηση του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου θα ασκήσουμε πίεση στην Πολιτεία και θα ζητήσουμε το αυτονήτο, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συνδημοτών μας».

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Ζωίτσα Σωτήρογλου, Χρήστος Αντίνου Στέργιος Στεργιάδης, Σωκράτης Πασχαλέρης, Ευθύμιος Ευθυμιάδης, Αγγελική Χασιαλή, Mάκης Ελευθεριάδης.